Nieuw lesjaar, nieuwe ruimte…keihard klussen

Eindelijk kan ik weer van start, wat heb ik hier naar uitgekeken!! En ik hoop jullie ook!
Het komende lesjaar zal bol staan van de activiteiten.

Naast de cursussen zullen er ook kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en vriendinnendagen aankomen bij Creatastisch.
En dat alles in mijn gloednieuwe en knusse atelier. (hierover meer in oktober 2016)
Echt een lang gekoesterde droom die uitkomt!

Voor nu bestaan mijn dagen nog uit keihard klussen om alles spic en span te maken voor als de cursussen weer van start gaan.
En daarvoor moest en moet er een hoop gebeuren. Hierboven alvast een sneak-peek hoe het atelier was/wordt……de foto van de complete make-over zal nog volgen.
Het atelier mag dan misschien nog niet helemaal klaar zijn maar op mijn website zijn de dagen en tijden al bekend gemaakt van alle cursussen voor kinderen en jongeren. Wil je alvast een plekje reserveren? Dan hoor ik het graag! Ook als je al intresse hebt voor feesten, kun je alvast contact met me op nemen.

En ik heb meteen een datum om in je agenda te schrijven….op 23 september 2016 open ik mijn nieuwe atelier.
Je bent dan van harte welkom voor een hapje en drankje om het nieuwe atelier en lesjaar in te luiden. Of misschien wel om kennis met mij te maken omdat je me nog niet kent. Ook dan ben je van harte welkom! Meer informatie en tijdstip volgt nog.

p.s. er volgt snel meer nieuws en natuurlijk de make-over foto ;). Oh, en wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Of volg Creatastisch op Twitter, Facebook en Instagram.

Tot snel!

Voel je Creatief, Voel je Creatastisch!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.